zásilková zahradnictví

host - 4.187 (?) 
4.5.2009 19:56

Také jsem měla obavy, zda zásilka od zahradnictví PETRO Mělník přijde v pořádku. Naštěstí mé obavy byly zbytečné. Rostliny byly v naprostém pořádku a vajgélie již dokonce bude brzy kvést. Možná, že se zahradnictví z předchozích kritických příspěvků poučilo .

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 101.195 (?), 16.10.2012 9:51

Bohužel jsem si předem nepřečetla recenze na toto zahradnictví a parádně naletěla. Zakoupila jsem si rostliny v nejvyšší kvalitě a přišly mi stěží roční sazenice... Po vrácení zboží a více jak měsíčnám urgování mi oznámili, že mi laskavě vrátí peníze, ale budou si účtovat storno poplatek. Peníze dosud nemám!!! Pozor na ně, jsou to zloději a podvodníci!!!

host - 231.203 (?), 5.5.2009 21:13

Mám taktéž příšernou zkušenost s tímto zahradnictvím a mrzí mě, že jsem si neověřila na internetu reference  a přišla díky své naivitě o 800Kč. Mají úžasné stránky na webu, ale zásilka vůbec neodpovídala objednávce. Radím všem, od KONVI¨ČKY nikdy nic!!!

host - 81.121 (?), 22.5.2009 12:34

Dobrý den, na doporučení zakazníků z těchto stránek jsem si objednala od p.Basíka, protože ten jako jeden z mála neměl ani jedinou negativní reakci a opravdu přišla bezvadná zásilka, všechno se ujalo, vajgélie kvetou ostošest , hosty nádherné, lilie také- už se budou otvírat a ostatní trvalky, skalničky(také kvetou), taky super.. Doporučuji!!! Pan Basík i obratem odpovídal na maily, když jsem chtěla poradit ohledně zasazení.. takže i milé jednání, Andrea.

host - 237.148 (?), 3.6.2009 18:34
Vyzkoušela jsem už několik zásilkových zahradnictví, většinou jen s trvalkami, trávami apod., na vzrostlejší dřeviny jsem si netroufla - s jedinou výjimkou - pana Havlise znám i z osobních odběrů a pokud si vyberu větší věc, počkám si na závoz. V nabídce zahradnictví jsou naprosté skvosty, včetně návodu k pěstování a pan Havlis je zahradník s citem pro to, co dělá. Některé rostliny mi přišly o dost větší a vzrostlejší, než jsem čekala a žádná nikdy neuhynula. Za ty kapku větší peníze to sem tam stojí :-) Z ostatních obchůdků mám velmi dobrou zkušenost se zahradnictvím pana Basika (vždy rychle reaguje na objednávku, vše přijde v pořádku a všechno se rychle ujímá a roste. Mám od něj několik kopretin, denivek a spoustu plamének. Jsou nádherné!) a se zahradnictvím Krulichovi. Tady to sice trošinku trvá, mají asi zásilek hodně, ale vždy informují, rostlinky jsou z vlastní pěstírny a je to na nich taky znát. Silné, rychle se ujímající a přesně podle anonce na netu, včetně barevného provedení. Moc doporučuju!!!

host - 21.230 (?), 10.6.2009 20:03

Tak jsem jim taky zrušil objednávku.Jsem rád že jsem si přečeti Vaše připomínky.Uvidíme jestli seozvou.

host - 4.187 (?), 10.6.2009 21:09

Dnes mi přišla zásilka květin od zahradnictví Laelia. Rostliny byly perfektně zabalené. Květiny jsou silné, zdravé, dobře prokořenělé. Zahradnictví mohu doporučit.

host - 102.236 (?), 11.6.2009 7:08

Zdravím a připojuji se k hodnocení :

P.Havlis - možná trochu dražší, ale je to zahradník s velkým citem pro rostliny, nepošle Vám nic, co by si nekoupil sám, specializace na vzrostlé kusy

P.Basík - dobré ceny, velmi slušné jednání,  velmi kvalitní zboží, škoda, že nemá větší sortiment

Starkl - sice reklamace vyřídí, ale už dvakrát jsem dostala jiný druh rostlin, než jsem chtěla

Andrl - objednávala jsem zatím jednou a nemohu nic vytknout

Zahradnictví Petro - už ne

Bakker - no to už teprve ne

host - 250.38 (?), 11.6.2015 16:33

Zahradnictví Bakker

Včera mi přišel objednaný stromek štědřenec od této firmy. Po otevření balíčku jsem se zhrozila, strtomek byl uschlý a plesnivý, zabalený v neprodyšném igelitu a naprosto uschlé kořeny. Od této firmy už nikdy nic nechci, pro mě je to velké zklamání, pravidelně objednávám od Starkla, ale nich je vždy vše v pořádku a krásně roste. Takže varuju před zahradnictvím Bakker.u

Dagmar

solutan - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (166) - 168.9 (?), 11.6.2015 19:33

Dnes jsem obdržel balík z obchodu kompletni-zahrada.cz. Zajímali mě jen stromy, ale mají je krásné a ještě ke všemu jsou vše semenáče. Mají druhy, které jsem nikde jinde v internetových zahradnictvích neviděl. Mohu jen doporučit.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz