Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Spomyšl je dobrý obchod a ten výběr odrůd je prostě úžasný, pokud máte místo. Pokud ne, tak trochu peklo při výběru. Kvalita objednaných stromků je horší, prostě si člověk nejlépe vybere sám u nich, ale nelze říct, že by to co přišlo nerostlo. Je to o tom, že stromek je menší, křivý, polámanějí větve, méně kořenů, .... Prostě nic co nejde dobrou péčí vyřešit. Stromky jsou celkově menší a ve spoustě případů jde pouze o špičáky, což je může být výhoda při suchém roku po výsadbě.

Proto jediné co lze vytknout je to, že už mám 3 jiné odrůdy u stromků než jsem si koupil z cca 60ks se to asi stane. Samozřejmě reklamaci uznali, ale už mi dochází místo a je škoda ty krásně narostlé stromy zničit a vysadit správné náhrady.

Přesto v případe malé zahrady a výběru "českých" odrůd bych dal přednost přímo školce, kde si to pěstují. Například: zahradnictví Jiří Hruška - ovocné a okrasné školky Velim u Kolína.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika