Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

22.06.2017 Zahradnictví Franc, nákup přes e-shop: Objednala jsem a nepřišlo mi potvrzení na email, i když při objednávce na stránkách zahradnictví psali: Objednávka dokončena. Po telefonu mi vysvětlili, že jsem si objednala za málo peněz, tak ta objednávka neplatí.

Ok, objednala jsem po2. O něco víc položek za víc peněz a ano, potvrzující email přišel. A hned i 2., kde mi sdělili, že mají dovolenou a zabývat se mojí objednávkou začnou za 10 dnů. 

Ok, za 10 dnů přišla faktura, ale některé položky chyběly. Bez vysvětlení. Znova jsem telefonovala. No jo, levandule, ty teď nezasíláme (vybírala jsem pouze položky skladem a nikde se u nich nic nepsalo) a ne, ani nezašleme, musíte si zadat novou objednávku, s novým poštovným... A taky si k nim asi přidat další zboží, aby to bylo za dost peněz a objednávka prošla, že?

Btw, kytky pořád nepřišly žádné :(

Na druhou stranu bych ráda doporučila Skalničky-česnek.cz

Objednané dorazilo doslova obratem, ceny velmi příznivé, rostlinky pěkné, zdravé, výborně zabalené na řepravu. Jen nemají moc výběr.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika