Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi to vůbec nechápete. Nemluvím o tom, že děti něco chytnou z trávy. Mluvím o nenapravitelném dědictví - půda je zamořená pesticidy a nyní už je i ve spodních vodách. Kdyby se teď přestala používat veškerá chemie, bude trvat mnoho desetiletí, než se jí půda postupně zbaví. Následky pití těchto pesticidů ještě nejsou známy, je to příliš krátká doba, ale čas ukáže. To je to, co je na tom to nejhorší. A to vše pouze proto, že lidi se chovají stylem "JÁ CHCI, následky jsou mi fuk". A zemědělci taktéž - s minimem lidí a s minimem námahy a prostředků maximalizovat výnos.

Tady dávám foto našeho trávníku - nikdy nehnojený, nikdy nezalívaný, denně používaný dětmi. Nemusím řešit pravidelné hnojení, nemusím bránit dětem na něm řádit. Před pár lety to byla džungle všeho možného, pouze pravidelným sekáním se krásně zahustil, některé druhy vymizely, ale převažuje normální tráva a nedá se říct, že by byla utlačovaná vámi zmiňovanými plevely. Právě naopak - je to tráva, která je nenechá růst a postupně vytlačuje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika