Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím,

podobný problém mám aj ja.

Bojoval som s nitkovitosťou, pomaly ju potláčam, vertiktutácia ešte len prebehne, každopádne celý trávnik mám skôr tmavšej farby, keďže široké listy tmavozelenej Lipnice lúčnej (ako sme nedávno určili) v spojitosti s pravdepodobne Jílkom.

Začali sa mi ale tvoriť dominantné kruhy nejakej trávy, ktorú neviem zatiaľ s pomocou nikoho s určitosťou identifikovať. Je o niečo tmavšia ako L. ročná, nekvitne, tiež ju viem vylúčiť, ale zároveň som si ani nie istý, že by mohlo ísť o nejaký Jílek svetlejšej farby. Nepripomína mi to ani Kostravy, ale kto vie. Jediný poznatok zatiaľ mám, že tie kruhy tvorené touto trávou sú luxus pre nohy, tým, že je hustá, vytvára naozaj hustý koberec, veľmi plstnatie, má naozaj hustý spleť keď ten drn pootvorím a listy sú naozaj, naozaj jemné, všetko menej ako 1 mm, aj na stúpnutie naozaj cítiť ako sa formujú pd nohami, nič tvrdé.

V podstate nie je zlá, len je výrazne bledšia ako zvyšok trávnika, takže to nie je úplne estetické. Nemáme podobný problém?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika