Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit postavit terasu z tropického dřeva - např. bankirai. Před lety jsme si svépomocí udělali terasu z borovice a přestože jsme ji stavěli hodně poctivě a nijak jsme nezanedbávali údržbu po cca 7 letech se celá rodina shodla, že už dělá ostudu a že ji necháme odstranit a kompletně postavit znovu.

Vybrali jsme si dřevinu Bankirai (rýhovaná prkna 25 mm). Terasu jsme si nechali udělat od odborníků a jsme po 3 letech nesmírně spokojeni. Dvakrát ročně se terasa natře přírodním olejem a to je vše. Cena terasy byla cca 1300 Kč/m2 proti borovici rozhodně dražší, ale věřím, že se investice vyplatila.

U borovice docházelo po čase ke kroucení prken (a to jsme měli svlaky snad každých 40 cm) a výronům smůly. Nejvíce borovici vadilo, že byla na přímem slunci a nebyla chráněna před povětrnostními vlivy. Nejvíce dostávala zabrat na jaře a v létě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika