Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To mikisyvy: čerpadlo, které jsi vybral, není určeno k trvalému provozu, nehledě k tomu, že je převážně určeno k přečerpávání. Pokud chceš v budoucnu napojit další odběrné místo, zainvestuj do lepšího čerpadla. Nevim, jak bych nadále poradil, nevim proč trváš na danném průtoku, k čemu to má sloužit, proč tvá studna a poté sousedova? Bude stačit nátok do stávající studny při daném odběru? Jaké budou rozvody, jaký bude průměr rozvodů, píšeš o 2 - 3 odběrných místech na tvůj udávaný průtok. Jak dalece budeš vodu čerpat, kudy rozvody povedou, bude voda potřeba i v zimě atd? To jsou mraky specifik! Píšeš o zásobní nádrži. Dobrá to věc, ale lepší je kubíková IBC anebo dvě, a z nich pak gravitací pouštět přes automat závlahu (jak se domnívám). V prvním dotazu píšeš o spotřebě 0-20l/min, teď o 0-40l/min.

40l za minutu, to je 2400 litrů za hodinu, chceš čerpat až 10 hodin denně, to je 24 000 litrů vody. Když to nějak zprůměrním, dejme tomu třetinou, to je cca 8 m3 vody. Uf, uf, uf, to je obrovská spotřeba.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika