Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý deň,

chcel by som poradiť s mojim problémom. V oktobri minulého roka mi navrtali studňu do hlbky 82 m. Neveril som, že takú hlbku, vodný stlpec začíná asi od 65 m. Odrazu sme vložili ponorkové čerpadlo zhruba do 73 m.Vody bolo zo začiatku dost cca. 400-500 l, ale po mesiaci začalo vody ubudaťaž na cca. 120-130 l denne. Prietok tam bol asi iba 5 litrov za hodinu. Cez zimu som iba čistil a čistil, dokonca som tam pridal aj daždovú vodu a trošku to oživilo a vydatnosť sa zvýšila. Pred pár dňami som si zavolal zase studniara, prefúkal mi studňu, položili sme čerpadlo ešte nižšie do 78 m. Prietok sa zväčšil na 15 litrov za hodinu, ale teraz som zase na tej istej vydatnosti ako predtým 130 l za deň. Nechápem tomu...

Zase okolo mna susedia tiež nemajú vela vody cca 400 - 500 l.

Bol by som rád, keby ste sem pridali nejakú svoju skúsenosť a radu. možná by som sa vedel posunuť ďalej, lebo ku mne není dotiahnutý obecný vodovod a studňa je tudíž jediný zdroj vody.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika