Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím si totéž. Po poradě s právníkem, zajít za vedením osady a řekněte jim, že preferujete rozumnou dohodu a velkoryse přehlédnete, že někdo nezákonně vstoupil na Váš pozemek a pokácel Vaše stromy. Nejsem právník, ale Vy jste koupil zahradu v určitém stavu a to kdo tam ty stromy zasadil a zbudoval posezení Vás nezajímá. V okamžiku kdy jste zahradu koupil, bylo to Vaše. Řekněte jim, že rozumná dohoda je pořád možná a vzhledem k tomu že z Vašeho pozemku berou vodu, je rozumná dohoda především v jejich zájmu.
Ovšem s právníky jsou někdy potíže. Jeden můj známý, jednalo se také o případ vydržení pozemku, byl postupně za třemi právníky. Jeden mu řekl není problém to určitě vyhrajete, druhý, nemáte šanci, do takového sporu nechoďte, to prohrajete a třetí řekl, že je to velice sporné a že nedokáže říct, jak případný soud dopadne.
Ona ta studna mohla být zřízena společnými silami na základě dohody s předešlým majitelem zahrady ale nikdo nepomyslel jaké problémy s tím mohou v budoucnosti být.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika