Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

je potreba zahrnou i vnitrní prumer hadice na netu je nato pruvodce cose týka vytlačné vysky cerpadla, sací muze být 0-8m vic ne takže kdo ma vodu niže jak 8m nemuze pouzit povrchové samonasavací cečpadlo ale potrebuje ponorku. která ma sací vysku 0 a ma jen vytlačnou schopnost.

1/2" hadice je vhodna tak snad na kohoutek ale ne urcite pro čerpadla takže nejmeší prumer hadice je 3/4" toje 19mm vnitrní pruměr. jeto jednoduché cim vetsí prumer hadice tim potrebuji mensí energii na dopravu vody priklad pokud potrebuji min 33m na vytlaku s 3/4" tak s 1" to bude 25m a prebytek vykonu cerpadla semi odrazí na konekcném tlaku vody.

dale je treba pohlidat hladinu vody aby cerpadlo nejlelo "na sucho" nekteré cerpadlo ma plovak jinde je potreba namontovat extra vybavení pro snimaní hladiny nebo tretí varianta je sito pohlidat rucně

obecne pro zalevaní je potreba prutok min 1500l /hod jinak jeto takové oničem jako kdyz 10 min mrholí malyš vam da max 750l/hod to je tak na vodu do kohoutku na chate

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika