Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Aritmetika je prostá Junifol se všemi svými atesty začíná při síle 1mm někde okolo 75 kč/m2, síla 2mm je někde okolo 150 kč/m2. Zakoupit můžete i 15 m široký pás, bez nutnosti cokoli svařovat, či lepit, navíc s atestem pro použití i pro pitnou vodu, pokud se nemýlím...

Proti tomu jezírková folie adekvátní kvality, např.EPDM Firestone Pond Line, kaučuková folie špičkové kvality s dlouhou životností, začíná na 230-260 kč/m2, ale při síle pouhých 1mm.

Pokud budete skromný a budete volit standard v běžných jezírkových foliích v síle 1 mm, pak se bude cena za 1m2 pohybovat v intervalu 120 - 180 kč..

Co chci zdůraznit - hydroizolačních folií pro vodní stavby s atesty jako má Junifol je na trhu celá řada, Junifol patří mezi ty nejrozšířenější, jen proto jej zde uvádím. Jeho cena by šla jistě ztlačit ještě níže. Jistě by šly sehnat i jiné hydroizolační fólie pro vodní stavby.

Ještě jsem nepátral po tom, co by stálo případné svaření folie pro hydroizolace vodních staveb, ale předpokládám (nemám jistotu), že cena by mohla být příznivější vzhledem k tomu, že vodní jezírko ve srovnání třeba například i s malým náhonem, nebo jezem směšně malé plivátko a ceny by snad mohly být nastaveny zcela jinde.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika