Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Hrkale, píšete většinou velmi fundovaně, ale tentokrát jste dal do vztahu nesouvisející proměnné. Samozřejmě je nutné dodržet technologii položení. Kdo je na ruce levý, nebo lidově řečeno na řemeslné práce čuně, má zajít za profesionálem. Nicméně položení hydroizolační folie není problematika formátu kvantové fyziky.  Pokud by laik volil například již zmíněný kvalitní a velmi levný Junifol ve velké šíři při dodržení technologických postupů výrobce, nemůže nic pokazit. (hladké stěny "výkopu" ,příslušné úhly sklonu, silná netkaná textilie jako podklad) Pokud zakoupí velkou šíři, nebude ani nucen cokoliv lepit.

To je věc týkající se pokládky, v tom s Vámi lze pouze souhlasit.

Kvalita folie je ale též velice důležitá, pokud mohu za lepší peníze koupit folii certfikovanou na větší zatížení, odolnost proti UV, nižší nasákavostí při definovaném zatížení vodním sloupcem a lepšími mechanicko fyzikálními parametry, bylo by demagogií tvrdit, že tyto parametry jsou nedůležité.. (navíc folie pro vodní stavby mají certifikaci na styk s pitnou vodou, na rozdíl od jezírkových)

A pokud bych byl maximalistou, koupím profi folii za stejnou cenu za m2 jako jsem uvažoval u jezírkové s jediným rozdílem - za stejnou cenu za m2 bude profi folie v síle 2 - 3mm... Díky tomu mi ještě podstatně naroste odolnost na mechanicko fyzikální, chemické i UV namáhání.

V případě Mechanickofyzikálních parametrů bude nárůst odolnosti v podstatě lineární...

Dávat do vztahu kvalitu pokládky a kvalitu folie, tak jak jste je definoval ve Vašem příspevku je stejné jako byste pronesl pravdu, že kvalitní anténa pro televizní příjem není nutná, protože program stojí většinou za "starou Belu."

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika