Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vladimír Missberger >  Redukujte potrubí až u filtrace. Pokud byste totiž někdy v budoucnu potřeboval měnit třeba čerpadlo, půjde to snadno. Když budete mít tažený už redukovaný průměr pod jezírkem, nic s tím nenaděláte.
Plovoucí skimmer pokud možno neberte, Aquaskim  (jakýkoli) bude vždy lepší
Jestli máte malý průtok systému, tak vezměte Aquaskim 20. Přepadová hrana koše je kratší, tzn. že budete potřebovat menší množství vody k potopení košíku a zajištění sací funkce skimmeru.
Tady budete asi trochu muset zapomenout na parametr průtoku za hodinu.  U menších jezírek prostě narazíte na to, že parametr doporučeného průtoku vody v jezírku je v rozporu s údaji na skimmeru. Proto bych radil sladit hodnoty průtoků u skimmeru - filtru a na doporučenou obrátkovost vody v jezírku neberte v tuhle chvíly zřetel. Ta čísla se Vám totiž jinak nesejdou.
Připojení skimmeru bez filtru za ním není úplně ideální řešení, zachytíte max. plovoucí listí, zbytek vrátíte nazpátek do jezírka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika