Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Určitě ještě vyčkejte na odpověď pana Hrkala, osobně do výkonných vnějších filtrů pro velká akvárka kombinuji filtrační média jiných výrobců, jsou -li lepší. Výrobci akvarijních (kvalitních) vnějších filtrů vytvářejí modulární design filtrů, které mají vnitřní oddíly v několika sekcích a koších- takže ve vstupním oddílu biomolitan s velkými buňkami, a v jeho druhé polovine jemná syntetická "vata" konkurenčního výrobce SERA pro odstranění jemné frakce nečistot odtud voda protéká do válcové části vytvořené třemi dvojdílnými koši - plastové válečky a kuličky se v akvaristice používají velmi okrajově, pro jejich malou vnitřní plochu, chápu jejich použití v jezírkové technice, budou výrobně velmi levné

V prvním koši vnějšího filtru je originální biokeramika(FLuval-hagen), ve druhém biokeramika a sáček s rašelinovým substrátem a v posledním koši oba oddíly naplněné Siporaxem. Jsou zde tedy nakombinovány různé filtrační materiály konkurenčních výrobců. 

Je to jen ilustrační výčet, principy budou s jezírkovou technikou podobné, akvaria jsou fragilnější, je zde větší hustota ryb a svíte do nich trvale mnoho hodin denně, Záměna substrátu pro biofiltraci a denitrifikaci by měla v případě záměny za nesrovnatelně výkonější bez problémů. Je ale nutné substrát "osídlit" aktivovaným kalem, nebo startovním rozrokem bakterií.

VYčkejte ale raději na vyjádření odborníka-pana Hrkala.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika