Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já ten doprovodný efekt nevnímám jako úplně poztivní záležitost. Látka bohužel likviduje nejen řasy i choroboplodné zárody, ale i biofilm (nevím jak nazvat jinak bakteriální povlak) jezírka.  Ve značné části velkých nádrží, především koupacího charakteru, se příbřežní zony (často zarostlé zelenou vláknitou řasou) používají buď k přímému čištění, nebo alespoň dočišťovaní.  Pokud v tu chvíli zásysp dna provedete ve větším než rozumném množství, o biofilm zkrátka přijdete. Totéž platí i filtru, který se relativně malou dávkou nechá velmi snadno "rozhodit". Při jeho použití tedy platí všeho s mírou, a vzhledem k tomu, že se jedná o kontaktní materiál, nerespektoval bych doporučený údaj na výrobku, který udává kocentraci k objemu nádrže, a nikoli k zasypané ploše

Co se dotazu na prevenci Algoxanu  týče, myslím, že uživatel exn se Vám snažil naznačit, se v principu jedná o tutéž účinnou látku , ať už je její název jakýkoli :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika