Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neumím poradit ve věci podkladu, myslím ,že to souvisí s  potřebnou nosností , tedy s hmotností toho, co po té dlažbě bude jezdit.

Než budete dlažbu kupovat, doporučoval bych seznámit se s vyráběnými typy  a chtějte vidět, jestli v nich tráva skutečně roste. Myslím , že nějaké srovnání dělali ve výzkumáku v Průhonicích ( byl jsem překvapen , že se vyrábějí i typy, ve kterých tráva ani růst nemůže).  Pokud si pamatuji,   bylo doporučováno, aby výška zeminy nedosahovala k vrcholům buněk, protože v malém prostoru buňky ( oproti rutinnímu  předpokladu) zemina málo slehává a  je-li do plné buňky tráva  vyseta, jezdíte koly nikoli po hranách dlaždice , ale po drnu - po veškeré dřině a vynaložených nákladech by byla výsledkem vylysalá cesta jako by tam žádné dlaždice nebyly. Je třeba mít na paměti, že v dlaždici bude tráva trpět suchem ( už proto, že se dlaždice rozpálí sluncem), proto je jistě důležitý i výběr vhodné odrůdy .     Jako první krok bych hledal plochu s položenými zatravňovacími dlaždicemi, kde tráva skutečně roste navzdory zatížení plochy a pak bych zjišťoval, kdo to dělal, jaké dlaždice a trávu použil , proč atd.     

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika