Bazény Polman



radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 23.20 (?) 
11.10.2016 21:24, zobrazeno: 7107x

Ahoj jaké máte zlušenosti s firmou já hrozné.

Firmu nedoporučuji - největší chyba objednat bazén u nich! Bazén byl objednán včetně instalace. Vše probíhalo v pohodě až do dne instalace. Po příjezdu mi začaly dávat obyčejný polystyren pod bazén místo domluveného extrudovaného, takže jsem musel jet do Liberce a na vlasní naklady koupit extrudovaný, dále neměly lidi na instalaci musel jsem shánět sám 4 lidi a to i přesto že mi tvrdily že se o lidi nemám strat, že mám připravit jen desku (dali mi to i písemně co mám zajistit pro instalaci) že si vše nainstalují samy. Majitel firmy mi řekl že pokud se mi neco nelíbí tak bazen odvezou a vrátí mi zálohu když neseženu lidi, že prej přece nebudou jezdit ve 4.rech. Takže jsem je musel sehnat zima na krku a neměl jsem čas zase objednat jinde a čekat na bazén pár týdnů než ho vyrobí někdo jiný kord když víkop byl připravený. Nainstalované jiné komponetny horší filtr než byl objednán, kvalita práce hrozná vse křívé, schody se hopupu i po tvrzení že sou pevne s vystuhy že se nehnou, jeden svár jim prasknul hned když chtěli bazén sundat s vozejku, bazén vevnitř poškrábán atd. Arogantní chování majitele Josefa Hrubého na reklamaci reagoval že prej co chci že to je jen bazén že mi to nikdo nebude rovnat podle vodováhy, na schodech že nesmím skákat že pak se houpat nebudou, na to že mám jiny filtr než objednán mi řekl že jsem nějaký detajlista atd.Chtěl jsem ještě zhotovit odbočku s připravou pro výměník (objednáno pár dnu před instalací) řekli mi cenu asi 1000,-kč, ale po instalaci chteli 3500 a ještě na ruku bez faktury když jsem odmítnul uhradit částku 3x vetší než mi byla sdělana při objednání tak to zase vyřízli. Řeší již právník a firma dělá mrtvého brouka jak mě tak i právníkovy.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 23.20 (?), 15.11.2016 8:46

Fakt arogantni chování hrůza domluvili jsme si chuzku v terminu ktery si oni řekli a neobtěžévaly se ani přijet... na 12 hod jsme byly domluvený a ve 12 hodin jen zavolal pan Hrubí že nemají čas že nepřijedou 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 130.30 (?), 19.4.2017 11:18

Ahoj,

pan majitel to opravdu řeší divně v nabídce mám také napsáno extrudovaný polystyren a dovezli mi soklový!?! Je to fakt špatný, proč teda nám zákazníkům takto lže? Samozřejmě následně po montáži ve faktuře bylo napsáno soklový polystyren, takže pan majitel určitě pozná rozdíl, jen z nás zákazníků, následně z montážníků a hlavně ze sebe dělá hloupého..

Fakt mě to hodně naštvalo, ale ze zkušenosti vím, že ten soklový je vlastnostmi téměř totožný, ale jde o princip... takže palec dolů..

Luboš

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 30.198 (?), 14.5.2017 22:00

není totožný nesmí do vlhka ani vody narozdil od extrudovaného. Jinak uběhlo pár měsícu a Firma POLMAN dělá stále mrtvého brouka a reklamece neřeší.  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 40.67 (?), 6.2.2019 9:55

Tak změnily jméno (asi tuším proč)  dneska se jemnujou bazény Kostelec. Spor uzavřen mimosoudně pár dnů před jednáním soudu. Zaplatil jsem jen část pěněz za bazén. Všm doporučuji spor dát právnikovy a dotáhnout to do konce

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 59.228 (?), 14.5.2019 0:32

Ahoj všichni, musím reagovat... chcete bazén od teto FA, dejte prachy a není problém. Chcete zastřešení? Našetřete, přivezou a namontují. Máte po letech nějaký problém? Tak to máte bohužel smolíka z toho nekouká žádný výdělek pan Hrubý dělá mrtvého brouka, nemá čas, přijede zítra pak pozítří atd. jsem z tohoto jednání opravdu neštastný. Řeším již od října nefunkční filtraci a nedokáží zajistit servis, natož opravu. Napuštěnou novou vodu musím vyměnit s tím již počítám za mě všechny čtyři palce dolů.

Pavel

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika