Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, já mám taky zkušenost . Koupili jsme bazen HAWAI 4.57x1.22 a již při sestavování se mi zdála konstrukce taková nejistá. Nepochopil jsem, k čemu tam je pojišťovací lano, které nic nejistí. Při naplnění do 2/3 jsem se začala konstrukce lehce naklánět a při rozvíření hladiny jsem raději další vodu nedopouštěl. Opěrné tyče se začaly prohýbat a vypadalo to, že vytopím sklep mého souseda. Nakonec jsme museli upustit vodu a všechny opěry posunout a celý bazen opásat dvěma popruhy, aby alespoň na sezonu vydržel. Plastové zacvakávací válečky, co zajišťují držení obvodové konstrukce při naplnění bazénu do výšky 1 metru se začaly mačkat a bál jsem se že neudrží tlak a jsou schopny prasknout.

Když si představím, že je tam přes 16 kubíků vody, tak potěš koště ...

Je to nepovedený a lacině vyrobený - draze koupený nesmysl.Manželka jej koupila přes NET ;  nyní lituje peněz a práce s tím, aby se děti mohli alespoň vykoupat.Je to nestabilní nebezpečná konstrukce -  nejraději bych to prodal.

Jarda

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika