Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale konec srandy. Chtěl jsem tímto jenom pošťouchnout všechny ty euro-, eko-, bio- a nevím jaké ještě pěstitele kteří se děsí chemie jak upír česneku v pravé poledne. Hlavně ne chemie!!! To je slyšet ze všech stran a nejvíc křičí ti co té chemii nerozumí a ani rozumět nechtějí. To se potom v jednom tématu dočteme jak je kávová lžička modré skalice v bazénu zabiják srovnatelný se zbraněmi hromadného ničení. A v jiném vláknu se diskutuje o prospěšnosti bronzového rýče protože prý se z něj při rytí hlíny uvolňují zivotně naprosto nepostradatelné "biogenní" měďnaté ionty. Obojí je nesmysl jak tunel.

Už jsem tady psal nějakém dřívějším vláknu jak kdysi guru zahrádkářů Přemek Podlaha četl z dopisu nějaké divačky jak ekologicky zatočila s škůdci na stromě tím že provedla postřik roztokem "obyčejného hypermanganu". A PP to zakončil dovětkem "vidíte, jde to i bez chemie".

Proboha rozum do hrsti. A když jsem v chemii v osmé třídě nedával pozor, zeptejte se někoho kdo pozor dával. Na základce se chemie učí tuším jenom v osmičce a devítce - ale všeobecný rozhled a zdravý rozum by to mělo snad stačit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika