Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den pánové bazénáři.

Pročetl sem celou tuhle vášnivou debatu a dospěl sem k jednomu: savo a modrá skalice je zřejmě nejlepší, totéž si myslí i mé široké okolí, nevím jak je to v jiných okresech (krajích) ale pokud je skalice tak extrémně jedovatá tak brzo vymřou severní čechy.

Mám ale jednu otázku: pokud vlezu do bazénu a mé tělo absorbuje měď rozpuštěnou ve vodě, tak se v té vodě úpostupně snižuje koncentrace a po pár vykoupýáních je skalice tu a tam a jedovaté to není :)

Už to takhle pár let dělám, dělal to takhle i můj otec, praktikujem to cca13 let, pořád ve stejném bazénu a doktoři stále nic nezjistily, nevím jak je to rychlé s tou otravou, ale kdo by tu chtěl být věčně? Na něco se umřít musí a jestli to bude v 90, nebo v 80 to už takový rozdíl není a mě to za tu čistou, nezapáchající vodu a bez bakterií ze kterých měla moje přítelkyně neustále nějaké problémy stojí.

Mějte se pěkně a přeji všem čistou vodičku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika