Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, jsem rád, že jste byl pečlivější při   opakovaném čtení, ano psal jsem o civilizovaných zemích, z logiky příspěvku vyplývá, že v tomto ohledu nepovažují ČR za civilizovanoiu zemi.

Píšete "jen modrou skalici nahradili kvarterní amoniovou solí. Toť vše." (zapoměl jste na polymerový nosič), nebanalizujme ale vývoj, je to stejné, jako kdybyste napsal:" Tak ty koňské povozy nahradil benzínový motor, toť vše..."

Alergiků a atopiků je v ČR do 20% populace, predisponovaných jedinců dvakrát více, vzhledem k tomu, že epidemiologie alergií je v západním světě podobná, je nasnadě, proč došlo k zákazu přípravků s obsahem modré skalice. Pokud bychom měli akceptovat Vaši logiku na základě epidemiologie a predispozic zmíněného onemocnění, měl by koupající se "zdravý člověk" volbu takřka jedna ku jedné, zda si má bazén odpustit, nebo zda ne.

Bazén udržovaný   pomocí méně rizikových chemikálií v přiměřeném množství ale rizika výrazně eliminuje. Zdá se mi to jaksi racionálnější, než ládovat do domácího (!) bazénu historicky cenné a obsolentní chemické sloučeniny, zakázané v civilizaných zemích a následně stát na kraji bazénu s otazníke vysícím nad hlavou, zda tam mám, nebo nemám vlézt.

O kyselině isokyanurové nemluvě. 

Chemie na bázi zmíněných sloučenin se prodává protože je levná, a pro prosťáčka "user friendly". Toť vše.

Nejsem si jen zcela jist, zda je Vámi používaná chatovací zkratka, kterou zahajujete diskusi (IMHO) v korelaci s vědomostmi o chemikáliích, o kterých diskutujete.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika