Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

LOL :-D

Tak že, algicid je skupina pesticidů hubící řas, tím může být v zemědělství Atrazi, Diuron, v bazenářství nejčastěji plynný chlor a tež účinným algicidem je MODRÁ SKALICE. To co tvrdíte jsou holé nesmysly a reklama. Píšete že že používání CuSO4. 5H2O je jen a pouze z neznalosti. Mimochodem držím zde v ruce jeden nejmenovaný příprave, cituji:

Vzhled a složení: Bílé tablety s modrými body, které mají hmotnost 200g. Tablety jsou pomalu rozpustné ve vodě. Obsah aktivního chlóru je min 80%. Přípravek obsahuje kyselinu trichlorisokyanurovou 90g/100g, síran měďnatý pentahydrát 6g/100g a síran hlinitý 4g/100g.

Dále cituji: Odpovídá požadavkům Vyhlášky MZ ČR č.409/2005 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky přicházející do přímého styku s vodou a na úpravu vody.

Jediné s čímž jakš takš souhlasím je, že důležitým faktorem je celková alkalita vody. O tom se moc nemluví, ale dá se snadno zvýšit jedlou sodou. Dávka na zvýšení o 10ppm je cca 16g/1000l.

IMHO všechno tady to bububu je jen marketingovými tahy a snahami obalamutit lidi aby si kupovali jejich výrobky, které jsou většinou na stejném principu. Ještě že alespoň existuje zákon o tom, že výrobce chemie musí uvést co jeho přípravky obsahují..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika