Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Představte si, že máme vodu ze studny, slušně analyzovanou (atomární absorbcí), tedy 0,0 nic chemie."

Gratulujem, mozete predavat chemicky cistu vodu priamo zo studne

Vodny kvet, ...takto sa nazyva sinica ktora rastie v plytkej stojacej vode v teplych obdobiach. Ak sa vyskytne v prirodnych kupaliskach, hygienicke stanice zakazu kupanie v takejto vode do odvolania a stav pozorne sleduju. V malych nadrziach ako su jazierka v zahradke a bazeny bez chemickej udrzby sa tato sinica moze vyskytnut s vyssou pravdepodobnostou kvoli prehriatiu vody. Nastastie sinice mozno brzdit aj nizkou hladinou zivin vo vode. Mocenie deti v bazene nie je priamo nebezpecne z hladiska sirenia infekcii ale moze podporit rast  organizmov ako sinic a rias.

Na rozdiel od rias sinica je sfarbena viac do modrozelena ako zelena, niekedy aj dohneda. Vplyv sinic na ludsky organizmus je podstatne horsi ako ruzumna hladina niektorych chemickych latok na baze chloru, ktore sinice eliminuju. Najnebezpecnejsie su ked dochadza k "vykvitnutiu" a vzniku vrstvy na hladine vody. Okrem sinic su aj dalsie organizmy, ktore mozu skodit zdraviu, napr ameby.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika