Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Vína > Příliš sladké šípkové víno

Příliš sladké šípkové víno


host - xxx.xxx.244.133 (?)
6.5.2019 14:09
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Šípkové víno založené dle návodu na kvasnicích Vinka je po cca 3 měsících kvašení v pokojové teplotě příliš sladké. Dá se s tím něco udělat? Prosté ředění vodou ubírá na chuti. 

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Příliš sladké šípkové víno


vyslouzil (17608) - xxx.xxx.92.38 (?), 6.5.2019 22:15
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud je víno zcela prokvašené a má jen hodně zbytkového cukru, pak pomůže přídavek lihu nebo destilátu. Jestli kvašení předčasně ustalo a není prokvašený cukr, který zkvasit měl, je dobré se pokusit kvašení obnovit.

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás1.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Bílý ocet - dostupnost26.5.2020
Průměr komínu k udírně20.5.2020
Uzení domácích klobás19.5.2020
Generátor kouře15.5.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů