Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Vína > Domáci víno

Domáci víno


host - xxx.xxx.227.18 (?)
5.6.2015 10:50
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Delal jsem víno z kukurice podle návodu, akorát jsem tam dal prevarenou vodu a vychladenu a obyčejné droždí.

 Zzajímalo by me jestli by se udelalo víno i z lonského kompotu-t.j. prevareného ovoce,

Vodu prevaruji kvuli dezinfekci a je jemnejší a dávam obyčejné droždí-kvasnice, mužu takto delat i hroznové víno?,nekdo ríka že kvasnice tam jít nemusí, já je dávam pro jistotu,

to kukuričné víno bylo dobré i z kvasnic

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   

Domáci víno


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 13.10.2015 13:24
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ve víně se vyskytují kvasinky už na vinohradě. Přidání ušlechtilých kvasinek je jistota, že se to nezvrhne někam jinam (divoké kvasinky) a nebude z toho ocet. Spontání kvašení se používá pokud máte vybavení a zkušenosti.

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Uzení domácích klobás1.6.2020
Uzení domácích klobás1.6.2020
Bílý ocet - dostupnost26.5.2020
Průměr komínu k udírně20.5.2020
Uzení domácích klobás19.5.2020
Generátor kouře15.5.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů