Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Správne, takže ono "Portské" by sme mali vyrobiť a) degradáciou zmrazením, vrátane vyšších cukrov, tieto sú potom konzumovateĺné pre kvasinky, b) minimálnym prídavkom vody, tým že pri ríbezliach, trnke, jošte, brusinke... zvyžujeme pH (znižujeme kyslosť) len postupným pridávaním vody (v tomto prípade ideme z opačného konca od pH cca.2 v zrovnaní s kvasom napr. z hrušiek) a c) pokračujeme de facto v macerácii aj počas intenzívneho kvasenia ponechaním výliskov (prokaynových a iných nosičov) v kvasnej zmesy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika