Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vďaka za reakciu... zápalové inhibítory boli skutočne identifkované na povrchu semienok napr. brusiniek,

Acidita, kyslosť roztoku určje charakter, smerovanie a aj výťažnosť fermentácie aj u nealkoholových procesov,

Na bratrancovom postupe bolo prekvapujúce to, že na objem min 15 l šťavy pridával len 2 kg cukru,... ja pridávam viac cukru, napr. naposledy som po rozmrazení 2 kg čiernych ríbezlí pridal 1 kg cukru a nechal macerovať ... po macerácii výlisky čiernych ríbezlí nechávam resp. pridávam do šťavy = kvasnej zmesy (12 l) z červených a čiernych ríbezlí (5:1). Vodu pridávam postupne až do rozbehnutia kvasenia (t=18-20 C).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika