Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Z bratrancovho originálneho postupu som sa poučil v niektorých vlastných prístupoch - triesloviny a taníny obsahujúce zložky, obecne chuťovo aromatické výrazné ovocie (trnka, čierna ríbezľa, jošta...) dávam pred ďalším spracovaním do mrazáku, a následne macerujem niekoľko mesiacov v cukrovom zásype, pričom žiadna fermentácia samozrejme neprebieha. Do zmesi určenej na fermentáciu pridám len toľko vody, aby to práve stačilo na zníženie acidity na práve dostatočnú úroveň aby kvasinky mohli vôbec začať pracovať, primerane sa predĺži čas kvasenia. Látky na povrchu jadierok čučoriedok, trniek, brusníc a na čiernych ríbezliach sú pravdepodobne silným selektívnym antimykotikom a stabilizátorom proti neželeným vedľajším produktom. Pravdepodobne... ;)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika