Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já jsem vína a ani celkem nízkoalkoholický "cider" určený k výrobě Calvadosu, který má předepsáno před 1D uleženi, nesířil a nikdy se mi nic nezkazilo.
Ale vše jsem měl v sudech nebo demižonech v chladném a temném sklepě, tudiž v ideálních skladovacích podmínkách.
Ale síření jaké takové chápu zvlášť v souvislosti s láhvováním a nevhodnými skladovacími podmínkami.
Ale i tak jsem ho nikdy nepoužil. Pro ty účely jsem používal radu p. Valenty z jeho "Bible domácích vinařů".
Pasterizace aneb umělé stárnutí vína.
Ale dělal jsem to jen omezeně a v případech, kdy jsem věděl, že se budou láhve někde delší dobu "povalovat" než se vypijí...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika