Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každému alkoholu, jablečné víno nevyjímaje, odležení vždy jen prospěje!
U mě to byla samozřejmost. Víno se pilo nejdřív po roce, v době kdy se zakládalo další.
Do láhví jsem stáčel minimálně, uchovával jsem je v demižonech, soudcích nebo sudech.
Jednak z lenosti, úspoře místa, ale hlavně proto, že jsem nikdy neměl profi -filtraci tak kvůli sedimentu.
Ale chce to mít větší množství skladovacích nádob nejrůznějších velikostí. A taky ten první rok vydržet. Pak už to jde...
*
(Dokonce v době kdy ještě nebyla jablečná pálenka tak zprofanovaná jsem nechával takto odležet i cider a lutr. Podle zkušeností a praktik francouzských výrobců Calvadosu).

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika