Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Víno kvasí zatím velice dobře.Já osobně toto víno dělám poprvé a jeden z hlavních důvodů jeho výroby je pozitivní účinek Hlohu pro organismus a určitě se nebude pít po litrech.Hložinky jak správně píšete jsou svým obsahem né tak výrazné jako květy, pupeny,listí atd.a proto v tom nevidím žádný problém a na konzumaci se už těším.V léčitelství se Hloh používá zcela běžně a dělají se z něj i různé pomazánky, sirupy,marmelady a mnoho dalších pokrmů.Pokud se víno podaří, tak určitě zkusím udělat i víno z květů hlohu, mají dostí pronikavou vůní a v kombinaci s květy bezu nebo lipovým květem by to mohlo býti velice zajímavé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika