Nejrůznějších révových vín jsou v obchodech plné regály a vinoték je všude jak psů. Proto nevidím žádný větší důvod k výrobě vína z nakoupených hroznů... Důvod je prostě ten, že to třeba někoho baví.
Představte si, že jsou plné obchody všelikých šunek, uzeného, pršutů. No a co já třeba dělám? Nakoupím si maso v akci a pak si z něho vyrábím šunky, uzené, pršuty. No a si představte jak se dělá takové uzené, napřed se to nějakou dobu nakládá, pak to dva dny udím. Nebo pršut, dva týdny to v soli a cukru vysušuju. To jsou věci co? Ale chytrolíni vašeho typu ví, že je to b.l.bost, ale když mě to prostě baví. No a taky co má člověk celé dny dělat, spisovat celé dny filosofické traktáty, jako třeba to dělá Hlavatý, mne celé dny nebaví, občas si od toho potřebuju odpočinout.