Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Můžete mi někdo poradit? Dělal jsem poprvé pampeliškové víno podle receptu na internetu 5. května (4 pětilitrové demižony). První jsem stočil 30.6. a bylo příliš sladké. Druhý demižon jsem stočil na konci července, víno bylo mírně kalné, ale dobré. Třetí demižon jsem chtěl stočit dnes, ale je příliš husté. Kvasnice jsem použil - na 1 demižon obyčejné kvasnice na pečení, na jeden demižon originál kvasnice na víno koupené z ebay (youngs brew) a na dva demižony kombinaci obou kvasnic. Bohužel jsem si nenapsal, kde jsem dal jaké kvasnice.

Hustota je zhruba jako hodně hustý sirup. Chuť to má jako slabé víno. Poraďte, prosím, co s tím. Doplnit kvasnice, nebo cukr? Díky za odpověď.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika