Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Určitě dají. Jen by to mohlo být na škodu pokud byste chtěla použít ušlechtilé kvasinky. Ty by už pak velmi těžko převládly nad těmi divokými, (přírozeně se na ovoci vyskytujícímí).
Ale i bez nich se dá vyrobit pitelné stolní víno.
(Dle zkušeností mých a mých konzumentů je nejlepší malinové víno dezertní a dolihované. Na cca 18% obj. alk.).
*
Jinak nakvašování surovin před získáním šťávy je standardní postup při výrobě ovocných a jim podobných vín...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika