Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Určitě přetočit a zbavit se té horní i spodní vrstvy. Hlavně té spodní, ta obsahuje mimo kalu odumírající kvasinky které by časem poznamenaly chuť vína. Dělá se to až víno přestává kvasit a velmi zřetelně se čistí. Časově se to ale určit nedá.
Ta horní vrstva tam vůbec být neměla! Až na pár malých výjimek, např. šípky apod., se vždy zkvašuje jen vylisovaný mošt.
*
Velmi důležité je mít víno po stočení v plné nádobě a zamezit jeho styku se vzduchem.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika