Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Třeba to málo bublá jen proto, že je to špatně utěsněno...
Ale to na povaze dotazu moc nemění.
*
Květy by už po takové době měly být odstraněny a měl by kvasit, dokvašovat jen čistý mošt.
*
Ale jaký a v jakých podmínkách?
Teplota, změna cukernatosti, chuť, čištění - nastupující čirost vína, sedimentace zákalu, usazování mrtvých kvasinek(bílých kalů na dně) apod.

Nedá se tak jednoduše na dálku radit...
Snad jen to, že ve všech fázích výroby to musí být pitné a chutné...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika