Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To je divné, kolik bylo dáno cukru a kolik kiseliny citrónové.Taky záleží na teplotě a pak jestli není problém v těch kvasinkách, ono se určitě vyplatí použít kvalitnější kvasinky a taky pozor na dobu expirace.Stává se že i koupené kvasinky jsou již né tak kvalitní, protože se skladovaly bůh ví jak.Ten poměr se mi zdá nic moc určitě bych těch kvasinek dal víc, nutno rozjet zvlášť v cukerném roztoku či moštu a přidáním živné soli se taky nic nezkazí.Ty květy bych stáhl, ony už toho ze sebe moc nepustí a mohlo by se to začít kazit-vznik plísně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika