Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

jo to už je lepší. wink

Kvasinky je lepší nachat 2-3 dny namnožit viz pdf p.Valenty

Pokud maté možnost a už to takhle pěkně jede, tak se to dá klidně dát do nějakých 17+-2°C. Bude to sice kvasit déle, ale zato lépe a s menším úbytkem na aromatu. Ale 20 je dobrý. Horší by bylo nad 25°C. Toho jsem se obával.

Tak ať se daří. My už upíjíme rybízák a višňové(po půl roce od kvašení).

GB.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika