Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry, chystam sa robit cervene vino len neviem ako ho pricukrit este v nadobe kde bude nakvasat a pustat farbivo,

obral som, rozmiagal do nadoby no odmerana stava ma len 16 NM-v clankoch pisu ze ak je mensia cukornatost tak sa pricukruje no nikde nie je napisane ako,???

vie mi s tym niekto poradit?

ci mam zobrat napr 2lit stavy prihriat a rozpustit dane mnozstvo cukru???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika