Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Letos jsem oprášil demižony a zkoušel jsem vína opravdu z kde čeho. Ovšem kromě rybízového mají všechny několik společných jmenovatelů.

Pampeliškové -  Dokvašeno. hrubý mléčný žluto bílý zákal. Ani čiřidlo nepomohlo. Je to sladké, husté.

Bezové - Dokvašeno. Hrubý mléčný žlutý zákal. Čiřidlo nepomohlo. Sladké, husté.

Meruňkové - zezačátku krásná barva. Po dokvašení barva jak h... Hnusně hnědá voda. Absolutně bez jiskry.

Rybízové - krásná barva, krásná vůně, čiré a velice chutné. Tak jak má být. Jediné, co se povedlo.

U všech použit stejný obsah cokru. Tedy 5 kg na pět a dvacítku demižon.

Poraďte mi prosím, kde je chyba. Veškeré recepty jsem čerpal z internetu. Chystám se ještě šípkové a nerad bych měl zase hustou kalnou vodu.

Díky za každou radu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika