Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Založil jsem před 14 dny rybízové víno. CCA 25 litrů. Rybíz byl vylisovaný a nyní vše kvasí v kvasné nádobě. Na povrchu se udělal dekl. Asi tak 2 cm silný. Mám to odstranit a přelít do jiné nádoby?

Ještě je taky dole kal. Mám to všechno odstanit? Není ten kal právě ty kvasinky? Nepřestane to kvasit když to přecedím přes plátno? Zatím to bublá poměrně dost. Použil jsem kvasnice Harris Premium Cider.

Díky moc za rady

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika