Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Souhlasím, že bílý rybíz má méně kyselin než ostatní rybízy.
Nesouhlasím, že má méně kyselin než révové víno (snad až na nevýznamné výjimky). 

Príručky majú pravdu v tom, že odpadá úprava kyslosti.
Nesouhlasím. Neznám recepturu, v níž by nebylo potřeba kyselost rybízové štávy upravit naředěním vodou. Naproti tomu révový mošt ředění vodou (aspoň u slušných vinařů) nepotřebuje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika