Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle toho, co píše Rafael, musím uznat, že se ve výrobě ovocných vín vyzná. A to přesto, že se spolu - např. při přípravě kvasu - ve všem neshodneme. 
    Po mnoha letech výroby ovocných vín jsem došel k závěru, že to nemá smysl. Možná je to dobré pro študáky, kteří mají hluboko do kapsy a opojnému nápoji nějakou tu chybku odpustí. Ale rybíz nejsou hrozny a při vší úctě - sebelepší rybízák má i k průměrnému přívlastkovému vínu opravdu daleko. Jako člověku z nevinorodného kraje se mi to neříká lehko, ale je to tak. Jedinou výjimkou snad může být opravdu vydařené višňové víno. Je pravda, že z bílého rybízu lze někdy vyrobit víno velmi podobné révovému, bohužel se to netýká ranního probuzení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika