Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Řeším tady rybízové víno. Našel jsem XXX receptů, kde stačí 5 - 6 litrů rybízové šťávy dolít do objemu 25 litrů vodou s 5 kily cukru.

Dále jsou recepty, kdy někdo dá do 25 L demižonu 25 L rybízové štávy + 5 kilo cukru a nechá prokvasit.

Je to obrovský rozdíl, protože v jednom případě je z 25 litrů rybízové šťávy 25 litrů vína a v tom druhém případě je 125 litrů vína.

Může mi to někdo uvést na pravou míru?

Díky

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika