Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samozřejmě, že to jde. Kvasinky a Živnou sůl dáš do půl litru vylisované ovocné šťávy s trochou cukru, 2 dcl vody a malou špetkou kys. citronové. Teplota 25 - 30 st. Po dvou dnech je bouřlivé kvašení. Nalej to do 5 L ovocné šťávy, trochu přicukřené a zase větší špetka kys. citrnové. V pokojové teplotě po 2 dnech je bouřlivé kvašení a máš namnožené kvasinky, kterými klidně zakvasíš 50 L vylisované ovocné šťávy. Je dobré v teplé vodě rozpustit cukr na výsledných 180 - 210 g/l , a přidat i lžíci kys. citronové. Samoliter.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika