Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ne zcela rozumím Vašemu dotazu nicméně při výrobě červeného vína se nechávají pomleté hrozny kvasit na slupkách a pokud byllo hrozno před pomletím v dobrém zdravotním stavu, zůstává na slupkách ležet i nějakou dobu po ukončení alkoholového kvašení, až poté se lisuje. Na lisu oddělíte mošt - mladé víno od matolin, mladé víno putuje k dalšímu zpracování, matoliny na zarytí zpět do vinice, v mém případě do kompostu. Pokud je hrozna menší množství, doporučuji zvážit i možnost vyrobit si růžák. Ideální pití pro teplé jarní a letní večery.   Ať se s vínkem daří      j.c.

Doporučený technologický postup

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika