Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

Má někdo přesný recept na výrobu v 50l demižonu? Já jsem udělal cca 10kg cukru, 10kg sušených šípků, 40l vody. Do soudku jsem dal šípek na to 10l převařené vody s cukram + 30l studené vody (vadí že jsem nepřevařil?), promíchal a přidal 4 droždí (vadí, spíše kvasinky?). Víčko jsem neutách - nechal kloktat (nepoužil jsem bublák, vadí?, nebo je lepší použít kvasný klobouček pro větší hrdla, jak vlastě vypadá kvasný klobouček?). Chci udělat další 50L tak jestli Vás mohu poprosit o komentáře, co dělám špatně. A taky poradit kdy stočit, až šípky klesnou cca 3 měsíce a jak a kolikrát stáčet. Přidávat cukrový roztok kdy a proč... atd. Děkuji!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika