Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle uvedenéhjo návodu lze dělat bílé nebo růžové víno. Pro pořádné červené je třeba nechat pomačkané hrozny několik dnů nakvasit a teprve potom lisovat.

Ještě bych připoměl pravidlo, že čím větší množství šťávy, tím lepší průběh kvašení a tím lepší výsledky. Pokud nemáte aspoň 10L šťávy, nevyplatí se víno dělat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika