Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Měl bych dotaz na přítomné zahrádkáře, kteří už vyzkoušeli výrobu domácího hroznového vína. Nemám na mysli vinaře, kteří mají sklep a několik sudů případně demižonů po více jak 50 litrech. Spíš myslím na ty, kteří mají pár hlav révy a mají už zkušenost s výrobou vína do cca 5 litrových či 10 litrových demižonků. Máte nějaký specifický výrobní postup? Lisujete hrozny celé nebo jenom bobule zbavené stopek? Kolik přidáváte oxidu siřičitého? Spoléháte se na spontánní kvašení nebo používáte nějaké kupované kvasinky? Díky za případné tipy a odpovědi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika