Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Navléknu chirurgické rukavice a třešně nebo višně mačkám v ruce vsumuté na ochranu proti rozstřiku do 4 litrové láhve. Pecky nevyndavám. Hmotu nechám 3 dny nakvasit, poté vystoupí nahoru měl a dole je oddělená šťáva, kterou přes síto sleju. Během těch asi 3 dnů obsah, vždy když jdu kolem,  promíchám. Oddělenou šťávu v souladu s recepturou vinky namíchám na založení vína. Do namačkané měli je vhodné, již na počátku, přidat namnoženou kvasinkovou kulturu. Pecky během těch pouhých 3 dnů neovlivní chuť výsledného produktu. Obdobně dělám i višňovou šťávu, v které  po doplnění cukrem a ohřátím na 70 st. C zastavím kvasný proces.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika